Societat Catalana de Matemàtiques   Universitat Jaume I   Universitat Politècnica de València   Universitat de València   Universitat d'Alacant   Societat d'Educació Matemàtica Al-Khwarizmi
Edició 2014
Edició 2015
Edició 2016
Edició 2017
Edició 2018
Edició 2019
Accés identificat


Cangur 2020. Procediment per a la Inscripció de centre:

*NOTA IMPORTANT: Si el centre va participar en edicions anteriors, després de validar-se («Accés identificat» introduint les credencials de l'any passat (DNI sense lletra i la contrasenya)), el professor o professora responsable haurà de confirmar la inscripció. No caldrà que es torne a registrar.

En cas de no recordar la contrasenya, des d'aquesta pàgina hi ha un enllaç («Sol·licita-les») per a sol·licitar de nou les credencials als administradors.


Si és la primera vegada que participa, serà necessari registrar-se:
 • Quan accediu al formulari d'inscripció caldrà que sol·liciteu la preinscripció del vostre centre en la Prova Cangur 2020.

  Haureu de seleccionar el vostre centre del menú desplegable.

  Només es permet 1 professor per centre, de manera de que si ja hi ha un inscrit, el centre NO apareixerà al menú desplegable.

  En cas de no aparéixer el vostre centre al menú desplegable, envieu un correu electrònic a cangur@epsa.upv.es i expliqueu la incidència.


 • Tot seguit haureu d'entrar les dades personals del professor o professora (nom, cognoms, adreça electrònica i telèfon de contacte). Totes les dades són imprescindibles excepte el 2n telèfon de contacte.

  El DNI del professor o de la professora responsable ha d'introduir-se sense punts ni sense lletra. Este serà el seu usuari d'accés.

  També haureu d'introduir el nombre d'inscrits, tot i que es podran variar posteriorment, sempre abans del dia 14 de desembre de 2018, per poder elaborar amb temps la distribució de les seus del Cangur, interessa que inicialment aquest nombre siga aproximat al màxim possible i que els possibles canvis que s'hi facen no siguen substancials.

  Finalment cal polsar «Registra't».


 • Quan hàgeu fet la sol·licitud de preinscripció, el correu electrònic oficial del vostre centre rebrà un correu on se li comunica la vostra sol·licitud de participació. Des del correu oficial caldrà que confirmeu la preinscripció i les dades del professor/a responsable. Amb aquest pas la preinscripció passarà a ser definitiva. Aquest pas es realitza per seguretat i per evitar preinscripcions fictícies o fraudulentes.

  Després del pas anterior, rebreu al vostre correu personal les claus d'accés a la intranet del vostre centre: guardeu bé la clau ja que us permetrà fer totes les gestions relacionades amb la prova: inscripció d'alumnes, consulta de resultats i puntuacions... (instruccions abonament quota).


Accés identificatPer contactar i fer aplegar observacions o suggeriments a la Comissió: Castelló - València - Alcoi i Comarques Centrals - Alacant

Informació general de la Prova Cangur: cangur@epsa.upv.es
Prova Cangur 2020 Societat Catalana de Matemàtiques

La Prova Cangur és un activitat impulsada per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques que, per aquesta raó, és l'entitat titular del Cangur en llengua catalana

Conselleria d'Educació, Cultura i Esport